Valley of Fire, Nevada, USA

De Valley of Fire is een state park op een klein uur rijden te noorden van Las Vegas. Je kunt dit park eenvoudig bereiken door de I15 in noordelijke richting te rijden maar je kunt ook een iets langere route nemen langs Lake Meade.

Hoewel wij dit park bezochten in de zomer van 2017, waardoor de temperaturen vreselijk hoog zijn, is het ons zeker niet tegen gevallen. De prachtige grillige rode rotsformaties zijn werkelijk fantastisch en erg fotogeniek.

Helaas was bij ons bezoek de White Dome Road afgesloten waardoor we de White Dome Trail niet konden bereiken maar er was nog genoeg te zien.

Vanwege een woestijnklimaat kun je dit park het beste bezoeken in de lente of herfst, wij hadden hier in de zomer van 2017 temperaturen van zeker 45 graden overdag. Neem ook zeker de moeite om te blijven tot en met zonsondergang, tevens sluitingstijd, om de prachtige rotsen nog rooier te zien oplichten.

Klik hier voor meer foto’s.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


 
%d bloggers liken dit: